Programvaror

Behöver du hjälp med programvara?

ERsign


ERsign är en unik programvara för styrning av informationsflöden till valfria skärmar. Gränssnittet är enkelt och pedagogisk och är helt oberoende av plattform då programvaran är webbaserad. Du styr hela programmet via en internetuppkoppling och en vanlig webbläsare. Du kan befinna dig var som helst och på vilken dator, mobil eller surfplatta du vill och skicka ny information till valfri skärm som du har kopplat till ERsign. Den kan hantera alla sorts skärmar, från små mobilskärmar till stora LED-skärmar.

DESIGNAGE


Designage är en helt molnbaserad plattform för digital skyltning. All funktionalitet hanteras i en webbläsare på vilken dator, platta eller mobil som helst.

Hur fungerar det?

Uppspelningen av det publicerade innehållet kräver givetvis en skärm av något slag. Designage spelarmjukvara kan dock installeras direkt i de flesta skärmar på marknaden som har en inbyggd SOC, dvs den typ av dator som återfinns i de flesta moderna skärmar.
Om du har en skärm som du vill återanvända och som mot förmodan inte har en SOC som stöds kan du komplettera med en extern mediaspelare. Även där kan Designage spelarmjukvara installeras på ett stort antal modeller och märken.

Kraftfullt, enkelt och självklart.
Precis som det ska vara.

Sport in a box - den digitala lösningen för de flesta sporter


Användarvänlig

Både Saturn-kontrollenheten och Event Center-mjukvaran är väldigt enkla att använda så att även föräldrar eller andra volontärer kan skapa ett dynamiskt innehåll som spelar presentationer för de mindre eventen.

Passar varje hall eller arena

Både Saturn-resultattavlor och videotavlor är tillgängliga i olika storlekar vilket gör att Sport In The box passar för allt från den lilla idrottshallen till den stora sportarenan.

För varje sport

Sport In The Box stödjer de flesta sporter som: basket, handboll, volleyboll, land/is – hockey, fotboll och tennis.

Några av våra kunder

Scroll to top