Programvaror

Behöver du hjälp med programvara?

ERsign Programvara


ERsign är en unik programvara för styrning av informationsflöden till valfria skärmar. Gränssnittet är enkelt och pedagogisk och är helt oberoende av plattform då programvaran är webbaserad. Du styr hela programmet via en internetuppkoppling och en vanlig webbläsare. Du kan befinna dig var som helst och på vilken dator, mobil eller surfplatta du vill och skicka ny information till valfri skärm som du har kopplat till ERsign. Den kan hantera alla sorts skärmar, från små mobilskärmar till stora LED-skärmar.

Kontakta oss för att få hjälp med programvaran till just din skärm!

PLAYipp Digital Signage


Den molnbaserade lösningen för digitala informationsskärmar. Snabbt, enkelt och effektivt sprids nyheter, budskap och viktig information till hela verksamheten.

Hur fungerar det?

Hantera och uppdatera innehållet på dina informationsskärmar med ett användarvänligt gränssnitt direkt i din webbläsare från vilken dator som helst. Ni kan vara flera användare med olika behörigheter för innehåll och tillgång till skärmarna.

Uppdatera alla skärmar i realtid och se till att den senaste informationen alltid finns synlig. Självklart kan budskap och information schemaläggas och publiceras när det passar er.

Sport in a box - den digitala lösningen för de flesta sporter


Användarvänlig

Både Saturn-kontrollenheten och Event Center-mjukvaran är väldigt enkla att använda så att även föräldrar eller andra volontärer kan skapa ett dynamiskt innehåll som spelar presentationer för de mindre eventen.

Passar varje hall eller arena

Både Saturn-resultattavlor och videotavlor är tillgängliga i olika storlekar vilket gör att Sport In The box passar för allt från den lilla idrottshallen till den stora sportarenan.

För varje sport

Sport In The Box stödjer de flesta sporter som: basket, handboll, volleyboll, land/is – hockey, fotboll och tennis.

Några av våra kunder

Scroll to top